Historier

Vietnam - en gastronomisk supermagt
Vietnam er en gastronomisk supermagt, og det vietnamesiske køkken er et af verdens bedste. Derfor kan du godt begynde at glæde dig til at spise dig gennem Vietnam. Se frem til alt fra lækre forårsruller og velduftende pandekager til friskfangede fisk og okse, gris og kylling i alle afskygninger.
Fortsæt med at læse
Matilde Kimer om sine sabbatår: ”Det var på den rejse, at jeg fandt ud af, hvem jeg var”
DR-korrespondent Matilde Kimer fik studenterhuen på hovedet i 1999. Derefter havde hun fire sabbatår, hvor hun arbejdede hårdt hver sommer for at kunne pakke tasken og rejse ud i verden hvert efterår. Hun tog på rundrejse i Asien, udforskede Latinamerika og ramte til sidst Rusland, som vandt hendes hjerte. I dag arbejder hun som udenrigskorrespondent hos DR og fortæller historier fra Rusland, Ukraine, Belarus, Kaukasus og Centralasien.
Fortsæt med at læse
Tidligere elev: "Jeg lærte sindssygt meget om mig selv”
Jeppe Due rejste i 2012 med Højskolen Baobab på et højskoleophold til Uganda i Afrika. Ligesom mange andre i deres sabbatår ville han gerne ud at rejse, men han drømte om mere end den klassiske rundt-om-jorden-tur. Med sin store interesse for samfundet ville han gerne gøre sit sabbatår relevant, og derfor lå Højskolen Baobab lige til højrebenet.
Fortsæt med at læse