5 gode grunde til at tage på sommerhøjskole i udlandet

5 gode grunde til at tage på sommerhøjskole i udlandet

Ryst hovedet, få ny viden og tank op på inspiration, fællesskab og mening. På sommerhøjskole i udlandet kommer du til at opleve Balis fascinerende kultur, hvor guder, natur og mennesker altid forsøger at finde balance. Du bliver samtidig klogere på dig selv, og kommer hjem med viden om, hvordan du skaber noget nyt. Opholdet er for dig mellem 25 - 35 år, som enten er midt i uddannelsen, i starten af karrieren eller er i gang med din egen virksomhed eller dit eget projekt. 

At rejse ud i verden og udforske nye horisonter er en uovertruffen måde at udvide sin horisont og skabe uforglemmelige minder. Når du kombinerer det med højskole med andre inspirerende mennesker, har du en ret god opskrift på en sommerferie, som både får dig ned i gear og op i energi. 

Her får du fem grunde til at tage på sommerhøjskole i udlandet med Højskolen Baobab.

1. Få en ny kultur under huden

At leve i et nyt land i en kort periode giver dig en dybere forståelse af dets kultur og skikke. På sommerhøjskole på Bali får du et indblik i Balis mange traditioner, bliver klogere på den helt særlige naturreligion, som fylder overalt på øen og smager dig gennem det indonesiske køkken.

2. Udvid dit netværk og få nye venskaber

Der sker noget næsten magisk, når man bor sammen med andre mennesker i et nyt land. Nye dynamikker opstår, fællesskaber vokser og mange oplever at skabe relationer, som udvikler sig hurtigere, end hjemme i vante rammer. Fællesskab er et vigtigt fokus på Højskolen Baobab, og på vores højskoleophold på Bali kommer du til at møde rejselystne mennesker, som ønsker at udfordre sig selv, mens de styrker karrieren, uddannelsen eller virksomheden.

3. Gør din verden større

At træde uden for din komfortzone og navigere i et nyt miljø udfordrer dig til at udvikle nye færdigheder og blive mere selvstændig. Det kan styrke din evne til at tilpasse dig forskellige situationer og øge din selvtillid. Samtidig får du i faget UDVIKLING værktøjer til at skabe nye projekter, og du styrker din evne til at udvikle idéer.

4. Få unikke rejseoplevelser

Ud over nye fællesskaber, kulturforståelse og undervisning i udvikling, åbner et højskoleophold i udlandet døren til enestående oplevelser. Bali byder på lamslående natur, og du kan se frem til rismarker, palmer, bjerge, strande, regnskov og smukke landsbyer i et skønt miks med byer med de lækreste restauranter, barer og små surfbutikker. Bali har en god blanding af det hele, og hvis du er ekstra rejselysten, kan du let sejle til de nogle af de nærliggende øer.

5. Ryst hovedet og kom hjem med fornyet energi

Hverdagen går for stærkt for mange, og ugerne, måneder og årene kan godt ende med at flyve forbi, uden du lægger mærke til det. Derfor er det vigtigt at tage nogle bevidste pauser ind imellem, hvor du ryster hovedet, lærer noget nyt, møder nye mennesker og ser mere af verden. 

At tage på en sommerhøjskole i udlandet som 25-35-årig er en investering i både din personlige og faglige udvikling. Det kombinerer rejseglæde med ny læring, der kan være med til at forme din fremtid på utallige måder. 

Gør din verden større - læs mere om vores sommerhøjskole på Bali her.