Højskolen Baobab i Vietnam 📸🌴

Højskolen Baobab i Vietnam 📸🌴

Vores højskoleophold i Vietnam er kommet godt fra start.

Den første måned er allerede gået, og i den har vi blandt andet lært hinanden at kende i storbyen Ho Chi Minh City (også kendt som Saigon), hvor vi den første uge spiste velkomstmiddag, gennemførte et orienteringsløb og havde vores første højskolesamling, hvor vi tjekker ind med hinanden.

Herefter startede undervisningen i journalistik og kommunikation i vores hus i Hoi An, hvor vi bor det meste af højskoleopholdet. I undervisningen er vi blandt andet blevet klogere på mediebranchens mange muligheder, de journalistiske genrer, vinkling, interview-teknik, nyhedsjournalistik, live-rapportering, historiefortælling på sociale medier, målgrupper og meget mere. Vi har også været heldige at have besøg af den ansvarshavende chefredaktør for Ritzau, Lars Vesterløkke, politisk redaktør på TV2, Hans Redder og de digitale nomader, Stefan Landgreve og Maja Grønholdt.

Og så har vi også nået et par byture, en tour de chambre-fest i huset, en grillaften, en pool-turnering, en pokeraften og forskellige udflugter i og uden for Hoi An.

Nu står den på den første rejseuge, hvor alle elever startede ud med Full Moon Party på Koh Phangan i Thailand. Herefter er nogle rejst videre rundt i Thailands smukke natur, mens andre er rejst til Laos, hvor der blandt andet venter luftballontur og en tur på bar-hop ned af en flod.

Du kan følge med i det hele på Instagram, hvor vi deler rejseoplevelser, undervisning og højskoleliv på Højskolen Baobabs profil.