Nyt opdateret koncept: Gør din verden større

Nyt opdateret koncept: Gør din verden større

Vi opdaterer vores koncept, så vi i fremtiden kan tilbyde højskoleophold i udlandet med et bredere fokus og endnu større udsyn. Glæd dig til flere destinationer, nye fag og sommerhøjskole for dig mellem 25 og 35 år.

Højskolen Baobabs første år er snart gået og sikke et år, det har været. Vi har haft to højskoleophold i løbet af året, det første i Vietnam og det andet på Bali. Det har været fantastisk at være på højskole i udlandet med nogle vidunderlige mennesker, og vi har både nørdet igennem i undervisningen og fået store rejseoplevelser undervejs.

Vi glæder os til endnu flere nysgerrige højskoleophold i fremtiden – nu i et opdateret koncept.

Gør din verden større

I fremtiden kan du tage på højskole i udlandet med Højskolen Baobab på vores vinterhold, sommerhold og efterårshold. Som noget nyt kan vi nu tilbyde at inkludere flybilletter og en række rejseoplevelser i prisen, og vi tilføjer flere lande til vores lange højskoleophold.

Vi er blevet medlem af Rejsegarantifonden, som giver dig ekstra sikkerhed ved at rejse med os, og samtidig giver os mulighed for at inkludere mere i hvert ophold.

Det nye, opdaterede koncept indebærer blandt andet:

  • Flere destinationer på vores lange højskoleophold
  • Højskoleophold i Asien og som noget nyt også Mellemamerika
  • Nye fag: Kultur, journalistik, natur og udvikling
  • Fly til og fra Danmark og transport mellem destinationslandene er i nu altid inkluderet
  • Flere rejseoplevelser er inkluderet
  • Sommerhøjskole på Bali for dig mellem 25 – 35 år

Vi går stadig dybt, rejser langsomt og kommer tæt på hinanden langt væk hjemmefra. Vi har tid, luft og plads til at udvikle os, til at lade verden overraske og til at skabe noget nyt sammen. Vi tager med andre ord alt det bedste med i fremtiden, så du kan gøre din verden større sammen med andre nysgerrige unge.

Du finder nu to faste højskoleophold for dig mellem 18 – 30 år:

Vietnam, Laos & Thailand er vores faste efterårshold med undervisning i fagene kultur, journalistik og udvikling.

Costa Rica & Mexico er vores faste vinterhold med undervisning i fagene natur, kultur og udvikling.

Derudover kan dig, der er mellem 25 - 35 år nu tage med os på sommerhøjskole:

Sommerhøjskolen bliver på Bali og er for dig, som trænger til at ryste hovedet, lære noget nyt og få ny inspiration med ligesindede på din egen alder.

Få overblikket over vores nye højskoleophold her.

Nye fag: Kultur, journalistik, natur og udvikling

Højskolen Baobab er drevet af nysgerrighed på verden, og det afspejler vores nye fag.

KULTUR
I dette fag graver vi dybt i den kultur, som vi lever midt i. Vi bliver klogere på landets historie, sprog, mad, traditioner, religion og kulturarv. Undervisningen er som udgangspunkt baseret på oplevelser, men der indgår også oplæg og fordybelse. Glæd dig til at komme ud af huset, og gør dig klar til at dufte, smage, mærke, høre og opleve en kultur, som du med garanti ikke kender hjemmefra.

JOURNALISTIK
Du lærer at fortælle gode historier, og får indsigt i journalistens værktøjskasse. Du lærer at vinkle, interviewe, skrive reportage og får kendskab til forskellige fortælleteknikker. Hvis du drømmer om at søge ind på en medieuddannelse er dette fag oplagt for dig, men du kan også bruge journalistikkens værktøjer i andre sammenhænge og studier. Dette fag er kun tilgængeligt på vores efterårshold i Asien. 

NATUR
Vi har fokus på havet, junglen og bjergene. Vi bliver bedre til at forstå naturen, så vi kan passe på den, og vi får en dybere forståelse for, hvilke mekanismer, der påvirker klima, miljø og biodiversitet. I dette fag lader vi computeren og klasselokalet blive hjemme, og kaster os i bølgerne, spænder vandrestøvlerne og sliber macheten. Glæd dig til at få store naturoplevelser, samtidig med, at du får en større viden om den smukke planet, vi bor på. Dette fag er kun tilgængeligt på vores vinterhold i Mellemamerika.

UDVIKLING
I dette fag fokuserer vi på, hvordan vi udvikler os som mennesker, og hvordan vi som mennesker kan blive bedre til at udvikle idéer og skabe nyt. Omdrejningspunktet for undervisningen er kerneværdier, skaberkraft og kreativitet, og vi kommer i løbet af faget igennem en række workshops i blandt andet idéudvikling, meningsfuldhed, fremtid og iværksætteri. Vi tager os også tid til yogaundervisning og meditation. Faget slutter med et personligt projekt, hvor du udvikler noget nyt. Det kan være en forretningsidé, en fortælling, et podcast-koncept eller en ny plan for din fremtid.

Læs mere om fag og undervisning her.