Vietnam 2023: Oplev Asien i dine rejseuger

Vietnam 2023: Oplev Asien i dine rejseuger

Få betagende Vietnam helt ind under huden eller oplev mere af Asien. På alle vores højskoleophold, har du i alt to rejseuger, hvor du og dine venner kan få oplevelser for livet. På vores højskoleophold i Vietnam 2023 bestemmer I selv, om det er Vietnams autentiske afkroge eller de nærliggende nabolande, der står for skud.

Vietnam har mange oplevelser at byde på, hvis I vælger at pakke rygsækken og rejse landet tyndt. Brug ugerne til vands og deltag i et kitesurfing-kursus på østkysten eller rejs sydpå og bliv fortrolig med iltflaske, når du tager dykkercertifikat på paradisøen Phu Quoc.

Hvis I har mod på at suge mere af verden til jer, kan I rejse til flere lande på verdens største kontinent, Asien. Vietnam er nemlig, med sin centrale placering, det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i Asien. Desuden er det både nemt og billigt at komme fra A til B.

Så stik afsted til Cambodja og oplev verdens største religiøse monument, Angkor Wat, eller das på stranden og drik saft af kokosnødder på øerne Koh Rong og Koh Rong Samloem.

Eller læg vejen forbi Laos - Vietnams endnu uopdagede nabo på jeres Asien-rejse. Landet lokker med smukke naturreservater, hellige templer og vilde vandfald.

Lad jer betage af de ikoniske Petronas Towers i den malaysiske metropol, Kuala Lumpur, og vær på udkig efter slanger og aber i Taman Negaras jungle.

Kør i Tuk-Tuk i Thailand, dans til Full Moon-fest i måneskinnet eller kast jeres kærlighed over det store udvalg af karryretter. De thailandske øer rangerer som nogle af de bedste i Asien, så der er I selvfølgelig nødt til at kigge forbi.

Højskolen Baobab har samlet rejsemålene her. Brug det som inspiration til eventyr i rejseugerne. Så er du også godt klædt på til en snak om rejseplaner med dine nye højskole-venner.

1. Cambodja

Rundrejse i Asien - Cambodja

Charmerende Cambodja er giver dig mulighed for at se verdens største religiøse monument, Angkor Wat. Oplev området ved solopgang, se solen kaste sit lys over templerne og undslip de store turistmængder. I Cambodja venter et hav af historiske oplevelser, kulturelle indtryk og en gæstfri lokalbefolkning. Når storbyerne Siem Reap og Phnom Penh er krydset af, kan I fortsætte jeres færden til de eksotiske Koh Rong-øer.    

2. Laos 

Rundrejse i Asien - Laos

Laos er en uberørt perle i Asien, hvor I kan gå off the beaten path. Lander byder på store oplevelser for enhver. Små fiskerlandsbyer snor sig langs Mekong-flodens bred, og byen, Luang Prabang, er fyldt med kolonial stemning. Hvis I er mere eventyrlystne, kan I få adrenalinen til at pumpe ved at springe fra vilde vandfald, zipline over floder eller white water rafte.

3. Malaysia 

Rundrejse i Asien - Malaysia

Malaysia er magisk. Dette asiatiske rejsemål byder på storslåede storbyoplevelser i hovedstaden, Kuala Lumpur. Oplev de ikoniske Petronas Towers ved aftentid og brug en dag ved en rooftop-pool med udsigt over byen. Fortsæt ind i den malaysiske jungle, gå på tur i te-plantager i Cameron Highlands eller ø-hop langs den malaysiske østkyst, hvor flere steder har lagt kulisse til Robinson Ekspeditionen.

4. Thailand

Rundrejse i Asien - Thailand

Thailand byder på skøn stemning i nord og smukke strande i syd. Tag til Chiang Mai i Nordthailand og sug byens autentiske stemning til jer. Oplev natur, templer og elefanter eller indtag den pulserende hovedstad, Bangkok, hvor bl.a. China Town og backpackergaden, Khao San Road, venter. Slap af på halvøen Phuket eller øerne syd for og brug dagene under havets overflade eller på en massagebriks. Thailand er altid en sikker vinder i Asien.

Læs mere om vores højskoleophold i Vietnam 2023 her.