Vietnam erstatter Sri Lanka som vinterdestination 2023

Vietnam erstatter Sri Lanka som vinterdestination 2023

Vi ændrer vores destination for højskoleopholdet den 9. januar - 2. april 2023 fra Sri Lanka til Vietnam.

Sri Lanka oplevede for nyligt demonstrationer, som førte til, at præsidenten og regeringen går af, og at der dermed kommer en ny ledelse af landet.

Demonstrationerne kommer oven på en længerevarende økonomisk krise, som skyldes blandt andet manglende turister som følge af corona-pandemien.

Vi har indtil nu været i dialog med vores samarbejdspartnere i Sri Lanka, som har forsikret os om, at det ville være muligt at gennemføre et højskoleophold i landet på fornuftig vis. Samtidig har der været økonomiske hjælpepakker på vej fra det internationale miljø.

Men den seneste udvikling får formentlig konsekvenser for den økonomiske udvikling, og vi vurderer derfor ikke, at vi kan retfærdiggøre et højskoleophold i Sri Lanka allerede i starten af 2023.

Det er stadig muligt for turister at rejse i landet, men der er alvorlig mangel på benzin, og der meldes nu om en voksende fødevarekrise. Og det er usikkert, hvordan tingene vil udvikle sig i løbet af de næste mange måneder.

Derfor ændrer vi vores destination for højskoleopholdet i starten af 2023.

Vi har i noget tid drømt om at oprette et højskoleophold i Vietnam, og vi fremrykker nu den beslutning og tager til Vietnam i starten af 2023. 

Vi kan forsikre om, at der kommer til at være samme stærke højskoleånd og at undervisningen og programmet for opholdet er lige så ambitiøst og eventyrligt.

Vietnam byder på smagsoplevelser, som får dig til at glemme dit eget navn, overdådig natur og er en perfekt base for rejseoplevelser i hele Sydøstasien.

Du kan læse mere om vores højskoleophold i Vietnam 2023 her.

Vi beklager ændringen, men glæder os nu til at folde Vietnam ud for jer her på siden, i vores nyhedsbrev og på Instagram.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med ændringen, kan du kontakte os her.