Elevudtalelser

Vi holder meget af vores elever, og vi er så heldige, at de også holder af os. Vi har samlet en række elevudtalelser her, så du selv kan læse og se, hvordan det er at være på højskole i udlandet med Højskolen Baobab.

Jeg er så glad for, jeg valgte at tage med Højskolen Baobab til Vietnam. Det har været de fedeste tre måneder med oplevelser, helt anderledes kultur, spændende undervisning og venskaber for livet. Det kan varmt anbefales!

- Emilie
22 år

Højskolen Baobab var det helt rigtige valg for mig. Det har været et perfekt sammenkog af eventyr, rejse og dygtiggørelse, samt højskolefælleskab og venner for livet - noget som jeg er meget taknemmelig over at kunne kombinere på de her tre måneder.

- Caroline
23 år

Grib verden
Rejseberetning

Melissa var elev på et af vores lange højskoleophold i Sydøstasien. Du kan læse hendes rejseberetning til Grib Verden, hvor hun fortæller om forventning, udfordringer og fremtiden.

Læs Melissas rejseberetning her.

Fjernsyn
Det mener Lisa-Lin

Vi spurgte Lisa-Lin og en håndfuld andre på et af vores højskoleophold i Vietnam, hvad de tænker om Højskolen Baobab.

Du kan se videointerviews med dem her.

Det siger eleverne

Det har været over al forventning. Sammenholdet har været fantastisk. Jeg har lært så meget i undervisningen, som jeg virkelig kan bruge i min fremtid. Både om mig selv, mennesker og verden, om verdensopfattelser og mediernes verden.

Mia Freia

Ballerup

At tage på Højskolen Baobab, har været den bedste beslutning længe. Jeg har været ude i den store vide verden, samtidig med at jeg har lært helt vildt meget.

Melissa

Aalborg

Baobab har været en fed kombination af faglighed og oplevelser. 

Gry

Esbjerg

Bare tag afsted! Det har været en helt igennem fantastisk rejse. Jeg har lært så meget om mig selv, fået så mange ubeskrivelige oplevelser og minder, nye søde venner og en stor viden om journalistik, kommunikation og medier!

Ella

Holte

Det er en oplevelse og rejse, som jeg ikke ville undvære for noget.

Lisa-Lin

Randers

Jeg virkelig lært meget på Højskolen Baobab. Ikke kun om undervisningsområderne journalistik, kommunikation og medier, men også om mig selv på den måde, at jeg har fået en ide om, hvad jeg vil fremover, og hvad det næste skridt på min uddannelsesrejse skal være. Noget som jeg var meget i tvivl om, før jeg kom. Både på det sociale og det faglige aspekt har Højskolen Baobab været enormt givende.

Isabella

Herlev

Det har været den helt rigtige beslutning for mig, og jeg ville ikke have været denne oplevelse foruden.

Anna

København

Det er altid fedt at møde nye mennesker, og at udvide sin horisont. Det er bedst at lære om verden, når man faktisk oplever den. 

Amalie

Hornslet