Drevet af
nysgerrighed
på verden

Højskole i udlandet

Gør din verden større, få uforglemmelige rejseoplevelser og bliv klogere på kultur, journalistik, natur og udvikling i et stærkt højskolefællesskab med andre nysgerrige unge. Højskolen Baobab er en højskole i udlandet for dig mellem 18 - 30 år og med sommerhøjskole for dig mellem 25 - 35 år. Vi går dybt, rejser langsomt og kommer tæt på hinanden langt væk hjemmefra. Vi har tid, luft og plads til at udvikle os, til at lade verden overraske og til at skabe noget nyt sammen.

Vi kombinerer levende og inspirerende undervisning med tropiske rejseoplevelser, og lægger stor vægt på fællesskab og højskoleånd.

Undervisningen er ambitiøs, men med masser af plads til udforske de lande, vi rejser i. Du får konkrete værktøjer og erfaringer, som du kan tage med videre i din uddannelse og dit arbejdsliv, og der er altid plads til at nørde igennem på emner, som optager dig særligt undervejs. På det fleste af vores destinationer er det også muligt at tage dykkercertifikat, lære at surfe eller at hakke andre ting af på din bucket list.

Alle er velkomne, og de fleste elever er mellem 18 og 30 år på vores lange ophold og 25 - 35 år på vores sommerhøjskole. Nogle har en drøm om at søge ind på en uddannelse, som kræver forberedelse eller noget kvalificeret at skrive på kvote 2-ansøgningen. Andre vil gerne opleve verden med åbne øjne i et stærkt fælleskab, mens de får ny viden ved siden af deres uddannelse eller job.

Højskolen Baobab er stiftet i 2022, men har rødder helt tilbage fra 2012, hvor den første gang opstod med et højskoleophold i Uganda. Højskolen er stiftet af Robin Juel Johansen, som blandt andet har arbejdet med journalistik om Afrika, kommunikation og kampagner for en lang række politiske organisationer og private virksomheder, og i en medieorganisation, som kæmper for frie mediers rettigheder i konfliktområder. Robin er drevet af nysgerrighed på verden, og brænder for at give dig oplevelser, som du tager med dig videre i livet. Højskolens øvrige undervisere deler samme passion for at udforske verden langt fra den danske andedam og har alle en stor passion for at tilrettelægge interessant og ambitiøs undervisning.  

Højskolen er uafhængig, og har ingen forbindelse til organisationer, politiske partier eller andre virksomheder.

Vi glæder os til at lære dig at kende, og du må altid gerne kontakte os med spørgsmål, overvejelser eller gode idéer.

Det siger eleverne

"Det har været over al forventning. Sammenholdet har været fantastisk. Jeg har lært så meget i undervisningen, som jeg virkelig kan bruge i min fremtid."
- Mia Freia

Læs flere elevudtalelser her.

Spørg endelig

Vores stifter, Robin Juel Johansen, vil meget gerne svare på dine spørgsmål, og du kan altid kontakte ham via kontaktsiden.

Samarbejdspartnere

Vi er stolte af vores samarbejdspartnere som blandt andet tæller Rejsegarantifonden, Gouda, Kilroy og Den Danske Naturfond.

Mød vores samarbejdspartnere her.

Højskolen Baobab

Højskolen Baobab ApS
CVR: 43225707
Valdemarsgade 26, 1.,
1665 KBH V
info@baobab.dk