Solid
rejseforsikring

Køb den her

Rejseforsikring

Verden er stor, vidunderlig og fuld af overraskelser. Nogle af dem kræver, at du har en god rejseforsikring, og sådan en kan du få her. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som tilbyder solide forsikringer til både de korte og lange rejser. Du kan købe dine forskringer her uanset, om du rejser med Højskolen Baobab eller ej.

Rejseforsikring

Lad bekymringerne blive derhjemme, og rejs ud i verden med visheden om, at Gouda har din ryg. Få en skarp pris på din rejseforsikring via linket her, og gør dig klar til afgang. Rejseforsikring er et krav på alle vores højskoleophold.

Afbestillingsforsikring

Nogle gange går selv de bedste planer i vasken, og så er det rart at have en afbestillingsforsikring. Få en skarp pris, og se, hvordan du er dækket via linket her.

Det med småt

Når du køber dine forsikringer via henvisningerne her på siden, støtter du samtidig Højskolen Baobab, da vi får en bid af kagen for hver forsikring, der købes via os. Forsikringen er mellem dig og Gouda Rejseforsikring, og Højskolen Baobab er udelukkende formidler af forsikringerne, og bærer derfor intet ansvar i forbindelse med forsikringerne. Du kan med fordel undersøge, om du allerede er dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit inboforsikringsselskab, kreditkort eller andre eksisterende forsikringer, før du tegner en ny. Bemærk dog, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

På forhånd tak, og hav en god rejse.

En tryg rejse

Højskolen Baobab er medlem af Rejsegarantifonden, så du har ekstra tryghed ved at tage på højskole i udlandet med os.