Samarbejdspartnere

Vi har en række stærke samarbejdspartnere, som er med til at gøre rammerne om vores højskoleophold i udlandet ekstra gode og trygge.

Mød dem her 🙏

Gouda Rejseforsikring

Gouda Rejseforsikring har en af Danmarks bedste forsikringer, og har som nogle af de første tilpasset deres forsikringer til en ny verdenssituation efter pandemien. Vi anbefaler Gauda til vores højskoleophold i udlandet. Hvis du køber forsikring via os, registrerer Gouda, at du rejser med Højskolen Baobab.

Du kan tegne rejseforsikring her.

Rejsegarantifonden

Højskolen Baobab er medlem af Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3550. Medlemsskabet af Rejsegarantifonden giver dig ekstra tryghed, når du rejser med os, og gør det samtidig muligt for os at arrangere alle dele af dit højskoleophold, herunder flybilletter.

Danske Lægers Vaccinations Service

DLVS er Danmarks største udbyder af vacciner. Med klinikker i hele landet giver DLVS vores højskoleelever grundig vejledning i anbefalede vaccinationer til vores destinationer. Som elev på Højskolen Baobab får du rabat på rejsevacciner hos DLVS (du modtager information efter tilmelding).

International Media Support

IMS kæmper for pressefrihed og støtter uafhængige medier i mere end 30 lande over fire kontinenter. IMS tror på, at god journalistik skaber bedre samfund. Højskolen Baobab støtter IMS med en donation for hver elev på vores højskoleophold i udlandet.

Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond køber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark. Den danske natur har længe været i tilbagegang. Mere end 2000 arter er i fare for at forsvinde. Naturfonden vil vende den udvikling og sikre den vilde natur i Danmark. Højskolen Baobab støtter Den Danske Naturfond ved at sikre 20 m2 natur for hver tilmelding til vores højskoleophold.

World Animal Protection

Højskolen Baobab har underskrevet et løfte om, at vi ikke støtter underholdning med vilde dyr på vores højskoleophold. Vi elsker naturen, og nyder den på vores højskoleophold i udlandet, men vi gør det med respekt for dyrene.

Backpackerlife

Hos Backpackerlife.dk får du som elev på Højskolen Baobab rabat på alt udstyr udover elektronik og Garmin. Du modtager en rabatkode, når du har tilmeldt dig et højskoleophold hos os.

Spar Nord Bank

Spar Nord er et trygt anker for en højskole med højskoleophold på forskellige destinationer i udlandet. Spar Nord giver os den tryghed og sikkerhed, der er nødvendig, når vi arbejder ude i verden.