Bali

Sommerhøjskole

Gør din verden større

Ryst hovedet, få ny viden og tank op på inspiration, fællesskab og mening. På sommerhøjskole kommer du til at opleve Balis fascinerende kultur, hvor guder, natur og mennesker altid forsøger at finde balance. Du bliver samtidig klogere på dig selv, og kommer hjem med viden om, hvordan du skaber noget nyt. Opholdet er for dig mellem 25 - 35 år.

Pris & afrejse

29. juni - 3. august 2024
28. juni - 2. august 2025
27. juni - 1. august 2026

Varighed: 5 uger
Aldersgruppe: 25 - 35 år
Tilmeldingsfrist: Senest 35 dage før afrejse

Intropris 2024: 29.950,-
Pris fra 2025: 31.850,-
Prisen er inkl. fly t/r fra København.

To uger
Kultur

Vi starter højskoleopholdet med at lære hinanden godt at kende. Herefter skal vi lære Bali godt at kende. I faget 'kultur' dykker vi ned i øens religion, historie, mad, sprog og traditioner. Bali kaldes også gudernes ø, og det mærkes alle steder, du kommer frem, for ofringer, templer og bundløs venlighed er en naturlig del af ø-livet. Glæd dig til at opleve Balis forskellige byer og naturområder undervejs i dette fag, hvor vi kommer en del ud af huset og under huden på kulturen.

To uger
Udvikling

I faget 'udvikling' beskæftiger vi os med, hvordan vi udvikler os som mennesker, og hvordan vi som mennesker udvikler nye idéer. Omdrejningspunktet for undervisningen er kreativitet, skaberkraft og kerneværdier, og vi arbejder med idéudvikling, meningsfuldhed, fremtid og iværksætteri. Vi tager os også tid til yogaundervisning og meditation, så vores fokus holder sig skarpt undervejs. Undervisningen fører til arbejdet med et personligt projekt, hvor du udvikler noget nyt. Det kan være en forretningsidé, en fortælling, et nyt koncept eller en opdateret plan for din fremtid.

En uge
Rejseuge

Den sidste uge giver dig mulighed for at opleve mere af Bali eller til at besøge en af de omkringliggende øer med de andre på holdet. Nusa Penida, Lembongan og Gili-øerne er en kort sejlads væk, men du kan også udforske mere af det indonesiske ø-rige. På Sumatra kan du opleve orangutanger i junglen, på Komodo kan du komme tæt på de frygtindgydende komodovaraner og på Java kan du besøge hovedstaden Jakarta for byliv. Du bestemmer selv, og mulighederne er mange. Hvis det kniber med at få fri fra studie, arbejde eller kunderne, kan denne uge springes over.

Undervisning

Vores undervisning er energisk og drevet af nysgerrighed. Den er ikke baseret på karakterer eller performance, og udgangspunktet er altid dine interesser, så efterlad jobbet, eksaminer eller kunderne hjemme for en stund.

Læs mere om de to fag 'kultur og udvikling' her.

Alt, du skal vide

Vi har samlet det vigtigste om højskoleopholdet her. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os - vi glæder os til at møde dig.

Afrejse:
29. juni - 3. august 2024
28. juni - 2. august 2025
27. juni - 1. august 2026

Holdet mødes med destinationslederen i Københavns Lufthavn og rejser samlet til Bali.

Varighed: 5 uger

Intropris 2024: 29.950,-
Pris fra 2025: 31.850,-

Prisen er inkl. fly t/r fra København.

Det meste er inkluderet i prisen:

 • Digital velkomstpakke
 • Rejsemøde i København en måned inden afrejse
 • Fly tur/retur fra København
 • Transport mellem planlagte aktiviteter på Bali
 • Velkomstmiddag
 • Introdage, hvor vi lærer hinanden at kende
 • Undervisning i KULTUR & UDVIKLING
 • Heldags-snorkletur langs Nusa Penida (kryds fingre for Manta Rays, havskildpadder og et hav af farverige fisk)
 • Tempelbesøg i nogle af de flotteste hindu-templer (Ubud)
 • Yoga-undervisning
 • Cooking class, hvor du lærer det indonesiske køkken at kende
 • Sprogundervisning (hverdags-indonesisk)
 • Vandretur gennem rismarker og jungle i udkanten af Ubud
 • Bolig (udover rejseugen)
 • Afskedsmiddag
 • Højskolecertifikat (til kvote-2, jobsøgning m.v.)
 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • Kompetente undervisere og oplægsholdere
 • Personlig fremtidssamtale med underviseren i slutningen af opholdet
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Donation til Den Danske Naturfond
 • Donation til International Media Support

Ikke inkluderet:

 • Visum
 • Mad og drikke
 • Rejseforsikring
 • Vacciner
 • Rejseugen, hvor du frit kan planlægge

Vores sommerhøjskoleophold er for dig mellem 25 og 35 år.

Hvad du laver, og hvad din baggrund er er ikke så vigtigt, men du har lyst til at opleve verden, møde nye mennesker og blive klogere på kultur og udvikling.

Det kan være, du studerer på en videregående uddannelse og har brug for at ryste hovedet, eller det kan være, du holder sabbatår, men er lidt ældre end dem, som lige er kommet ud af gymnasiet.

Det kan også være, du er færdiguddannet og er i gang med din karriere, eller at du driver din egen virksomhed eller drømmer om at leve et selvstændigt liv enten i Danmark eller måske som digital nomade.

Alle er velkomne, og hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det er et krav, at du har en gyldig rejseforsikring, når du rejser med Højskolen Baobab. Sørg for at tjekke, at din rejseforsikring dækker de lande, vi rejser til, og husk at tjekke, om du skal købe ekstra forsikring, hvis du tager dykkercertifikat.

Vi går meget op i sikkerhed, og holder os løbende opdaterede med Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Derudover tilmelder vi alle elever Udenrigsministeriets såkaldte 'danskerliste', så vi får besked, hvis der er noget, vi skal være særlige opmærksomme på under vores ophold.

Vi rejser i et stærkt højskolefællesskab, og vi sørger altid for at passe på hinanden.

Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, og hvis du tegner forsikring via os, registrerer Gouda dig som elev på Højskolen Baobab.

Læs mere om de anbefalede forsikringer hos Gouda her.

Du sikrer dig en plads på holdet ved at tilmelde dig her på siden. Når du har tilmeldt dig og betalt depositum på 2.500 kroner, er du sikret en plads. Det resterende beløb betales 90 dage før afrejse.

Læs mere i vores generelle bestemmelser her.

Du kan senest tilmelde dig dette højskoleophold 35 dage før afrejse. Det kan være muligt at tilmelde sig senere, så kontakt os for at høre mere.

På Bali bor vi som udgangspunkt på værelser to og to, og vi bestræber os altid på at finde huse eller guest houses, hvor vi kan være lidt for os selv. Nogle værelser har mindre enkeltsenge, mens andre har dobbeltsenge. Vi bor så vidt muligt det samme sted i de første fire uger, så vi kan skabe de bedst mulige rammer for fællesskabet, og så vi kan føle os hjemme undervejs.

De konkrete boligforhold kan variere fra hold til hold.

Vi inviterer til en hyggelig dag i København inden afrejse, hvor du kan møde dine nye højskolevenner. Vi lærer hinanden at kende og gennemgår forberedelser til turen, så du blandt andet bliver klogere på, hvad du skal pakke, hvor de andre på holdet drømmer om at gøre i rejseugen, og hvad undervisningen byder på.

Der er mindst 8 og maksimalt 25 elever på vores højskoleophold.

Herudover er der en destinationsleder med på hele rejsen og en eller flere undervisere og gæste-oplægsholdere.

Ja, det er muligt at tage dykkercertifikat i løbet af højskoleopholdet på Bali.

Dykkercertifikat er et tilvalg, og betales direkte til dykkerfirmaet. Vi spørger dig efter tilmelding, om du er interesseret i at tilmelde dig dykning, og du skal være forberedt på at bruge tid i weekenderne på undervisning og dykkerøvelser.

Vi anbefaler, at gør du alt, hvad du kan for at blive til rejseugen, hvor du kan opleve mere af Bali og Indonesien med de andre på holdet. Hvis din arbejdsgiver, dit studie eller dine kunder ikke giver dig mulighed for at være væk i alle fem uger, kan rejseugen springes over.

Det påvirker ikke prisen på højskoleopholdet, da man selv planlægger og afholder udgifter til rejseugen, men der kan komme et ekstra gebyr fra flyselskabet i forbindelse med hjemrejse. Giv os besked ved tilmelding - så forsøger vi at strikke flybilletterne sammen bedst muligt.

Når du tilmelder dig dette højskoleophold accepterer du samtidig vores generelle bestemmelser og betalingsbetingelser.

Det er vigtigt, at du læser dem igennem inden din tilmelding.

Tilmeld dig

Du tilmelder dig opholdet ved at betale depositum her på hjemmesiden. Når depositum er betalt, har du sikret dig en plads på holdet.

Spørgsmål?

Højskolens stifter, Robin Juel Johansen, er altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt ham her.

"Baobab har været en fed kombination af faglighed og oplevelser."

Gry, 25 år

En tryg rejse

Højskolen Baobab er medlem af Rejsegarantifonden, så du har ekstra tryghed ved at tage på højskole i udlandet med os.